Vadsbo SwitchTech: Switchtech AB levererar första ordern med digitala LED-drivdon baseradepå SoftSwitcher-plattformen

Läs som pdf

VSTG’s dotterbolag Switchtech AB har levererat bolagets första order av drivdonet SSW60, ett 60W digitalt drivdon för LED belysning. Drivdonet är baserat på SoftSwitcher-plattformen som bolaget har utvecklat under en längre tid och är den första produkten som använder plattformen. Bolaget planerar att lansera ytterligare produkter i framtiden som bygger vidare på samma teknik.

SSW60 är ett flexibelt LED drivdon som kan användas för att driva många olika typer av LED-laster, både för kunder inom hem-installation men är även ytterst lämpad för OEM marknaden. Drivdonet har stöd för alla vanliga typer av dimringsmetoder samt även digital kommunikation genom DALI och Bluetooth Smart genom Vadsbo’s WCM system. Drivdonet är direkt kompatibelt med Vadsbo’s andra produkter med blåtand såsom den populära blåtandsdimmern LD220WCM.

Ordern levererades till en OEM fabrikant i Tyskland och ordervärdet uppgår till 0,5 Msek och påverkar resultatet för Q1.

Vid frågor, vänligen kontakta

Mikael Pettersson, VD E-post: mikael.pettersson@vadsboswitchtech.se Telefon: 0766-773888

Denna information är sådan information som Vadsbo Switch TechGroup AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 april 2017.


Läs som pdf  Further information about Vadsbo SwitchTech

Publicerat: 4/4/2017 8:25:40 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se