Jojka: Carl Ekerling - ny ordförande för Jojka

Se Pressmeddelande

Lars Nordlander lämnar över ordförandeskapet i Jojka Communications till Carl Ekerling efter 4 år som ordförande. Lars kommer sitta kvar i styrelsen som ordinarie ledamot.

” Det har varit mycket intressant och givande att varit med om den positiva resa bolag har gjort under dessa år då man genom fokusering och kundorientering etablerat sig som en stark spelare på marknaden. Bolaget står nu redo inför nästa steg i sin utveckling säger Lars Nordlander”

Carl som suttit i Jojkas styrelse sedan 2015 tar rollen som ordförande. Carl är VD i REEDA Capital Management som är Jojkas huvudägare.

Jojka utvecklas i rätt riktning och jag tror starkt på bolaget. Vi kommer att fortsätta arbeta på det sätt vi gjort de senaste åren med starkt fokus på försäljning och att kontinuerligt utveckla vår produkt tillsammans med våra kunder säger Carl Ekerling

Genom att fokusera på användarvänlighet och enkelhet i vår plattform bidrar vi till att våra kunder når fram med sina budskap. Budskap som initierar positiva reaktioner och bygger relationer.

Allt börjar med ett SMS som läses av 97% inom 3 minuter.

För ytterligare information kontakta: 
Carl Ekerling, Styrelseordförande Jojka Communication AB

carl.ekerling@jojka.com 

www.jojka.com 


Se Pressmeddelande  Further information about Jojka

Publicerat: 6/14/2018 8:45:10 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se